top of page

Convenant

Met het ondertekenen van de inschrijving verklaren DTC en hondeneigenaars volgend:

Algemeen:

DTC en eigenaar(s) verklaren dat zij alles in staat zullen stellen om de betrokken dieren een zo comfortabele leefomgeving te bezorgen.

 

Voeding:

De hond moet dagelijks toegang hebben tot vers voer en water.

 

Verzorging:

De hond moet goed verzorgd en gezond zijn. Op regelmatige basis en telkens wanneer het nodig is door een dierenarts worden onderzocht en de gepaste medicatie ontvangen.

Regelmatig worden gecontroleerd op parasieten en verwondingen.

 

Omgeving:

De omgeving moet hondvriendelijk en voldoende hygiënisch zijn.

Hun ontlasting en oud voer moet dagelijks uit hun omgeving worden verwijderd.

De hond moet altijd toegang hebben tot een veilige, degelijke, droge en beschermende schuilplaats, die niet toegankelijk is voor vreemde personen of dieren.

 

In- en ontspanning:
De hond moeten voldoende aanbod aan lichamelijke en mentale in- en ontspanning, passend aan hun ras en karakter. Gelegenheid krijgen om met eigenaar te ravotten en te spelen, voldoende vrijheid hebben, minstens dagelijks 2 keer een halfuur worden uitgelaten.

 

Training:

De oefeningen zullen via de aanmoedigingen- en beloningsmethodieken worden uitgevoerd.

​De hond zal op een op basis van “fair play” worden getraind.

Trainingen of oefeningen dienen veelvuldig dagelijks te worden gedaan, zonder te veel druk en op consequente wijze maar gelijktijdig plezierig.

Privacy en gebruik website

Niets van deze site mag worden gereproduceerd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van DTC.

Indien DTC informatie van andere pagina's van het internet gebruikt wordt de bron vermeld.

Persoonlijke gegevens van gebruikers, zoals e-mail en gsm-nummers worden alleen voor marketing of nieuwsbrieven gebruikt van DTC. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Eigenaars van e-mailadres of gsm-nummers kunnen altijd hun gegevens laten verwijderen door de hondentrainer daarvan in kennis te stellen of elf de gegevens te verwijderen.

DTC wenst te voldoen aan alle GDPR eisen welke door Europa worden opgelegd. Indien ongewild toch een regel niet wordt gevolgd zal DTC direct na melding deze corrigeren. 

bottom of page