top of page
Algemene problemen

Algemene problemen

Onze hond kent vele manieren om iets gedaan te krijgen of ons te vertellen. Hij/zij manipuleert ons en krijgt daardoor zaken gedaan zoals bijvoorbeeld 'ongewenst' aandacht.

hond-bijt-bij-pijn.jpg

Bijten

Bijten is een veel voorkomende klacht. Ik kom deze klacht bij allerlei honden tegen. Het is niet ras gebonden

Het bijten beperkt zich niet tot hun speelgoed. Ook hun bench, mand en speelgoed moet er aan geloven. Hoe stop je het bijten van je hond?

Graven

Graven duidt ook op bepaalde behoefte van je hond. Door specifieke oefeningen zijn deze klachten goed op te lossen. Hoe leer je dat graven af?

Blaffen

Je hond blaft bij het minste geringste geluid en wil niet stoppen. Zeer hinderlijk voor de eigenaars maar ook de omgeving. Hoe stop je het blaffen?

Springen

Je hond springt op tegen jou en/of de visite.

 

Menig vriend of familie blijft weg bij mensen die zo'n lastige hond hebben. Ouderen doen het vooral omdat ze kunnen vallen. Andere doen het dan weer om dat hun kleding er niet uitziet bij het weggaan. Hoe leer je trekken van je hond af?

Trekken

Als jouw hond jou uitlaat dan is dat geen pretje. Je ene arm langer dan de ander. Je kunt niet even stilstaan en een praatje te maken. Hoe leer je je hond om niet te trekken?

Wieland Borst.jpg

De oplossing

De hondentrainer van baasje en hond trainer komt bij u thuis om de situatie en gedraging, situatie en communicatie tussen baasje en hond te observeren.

Daarna wordt in overleg een planning gemaakt

bottom of page